Main menu:

Site search

Categories

Tags

Blogroll

Archive for 'supply chain cases'

Thuiswinkel Awards: Coolblue is de grootste winnaar

Dit jaar werden in het kader van de Thuiswinkel Awards negen vakprijzen uitgereikt. De winaars van deze vakprijzen zijn geselecteerd door een deskundige jury bestaande uit experts uit de branche.

De logistiek van ons dagelijkse geld

De Nederlandse Bank (DNB) streeft naar een betrouwbaar, veilig, efficiënt en toegankelijk betalingsverkeer of dat nu in girale vorm of in de vorm van aloude bankbiljetten en munten wordt gevraagd.

PHILIPS LIGHTING WINT NEDERLANDSE LOGISTIEK PRIJS

Philips Lighting heeft de Nederlandse Logistiek Prijs gewonnen. De vereniging Logistiek management beloont elk jaar uitzonderlijke prestaties in het vakgebied logistiek. De vLm wil met deze prijs de innovatie en professionalisering van de logistiek in Nederland stimuleren.

130 BPM OP DE ELEKTRONISCHE SNELWEG: “GOD IS MY APPLE”

Binnenkort is het Miami Music Winter Conference. Het jaarlijkse evenement waarbij alle grote namen in dance-muziek naar Miami komen. Roger Sanchez, Axwell, Stonebridge, Mark Knight, Pete Tong zijn weer van de partij.
In het verleden speelden zich kleine logistieke drama’s af. Zwetende DJ’s op Schiphol met 50 kilo vinyl op hun schouders, platentassen die zoek raakten [...]