Main menu:

Site search

Categories

Tags

Blogroll

INKOPEN VOOR DUMMIES: inkoop nu echt volwassen!

inkoopInkopen voor Dummies! Het vakgebied is daarmee nu echt volwassen. Inkoop is een belangrijke en veelzijdige functie waar steeds meer mensen binnen bedrijven en andere organisaties mee te maken hebben. Deze Dummies legt de inkoopfunctie in begrijpelijke taal uit en zal ervoor zorgen dat het rendement van je organisatie merkbaar verbetert. Ook als je geen inkoopachtergrond hebt zul je steeds vaker inkoopbeslissingen moeten nemen. Hoe pak je dat nu aan? Hoe besteed je opdrachten aan? En hoe sleep je er het beste resultaat uit voor jouw organisatie?

Het boek is vanaf 12 november verkijgbaar bij Pearson en je kunt het bestellen bij Bol.com.
Inkopen voor Dummies
Inkopen voor Dummies
Streefkerk, P.

Of bij managementboek.nl.

Write a comment