18 november: webinar stadslogistieke hubs

2020 is het jaar van de opkomst van stadslogistiek hubs. Voorheen waren deze vaak gericht op één doelgroep (pakketten of facilitair, bouwhubs en of foodhubs), of met een enkelvoudige propositie. Er komen nu ook meer geïntegreerde concepten van de grond: voor meerdere eindgebruikers (multi users), meerlaags (multi layer) en met geïntegreerde last mile oplossingen.

Het gaat vaak om nieuwe stadslogistieke campussen, maar ook het herontwikkelen van bestaand vastgoed in en aan de randen van de stad is mogelijk. Hoe zet je zo’n stadslogistiek centrum op, hoe bepaal je de omvang, waar lopen initiatiefnemers tegen aan en wat zijn de lessons learned bij het zoeken naar geschikte locaties?

Experts

Onder leiding van Marcel Michon, managing partner Buck Consultants International, geven vier experts tijdens dit webinar hun mening:

  • Walther Ploos van Amstel, lector Hogeschool van Amsterdam – Knooppunten in stadsdistributie: ruimte voor vernieuwende logistieke (vastgoed) concepten,
  • Bart de Sitter, Development Director Delin Property – Realisering City DC’s: hoe in de praktijk om te gaan met de bottlenecks?
  • Frans-Luuk Bouwers, COO City Hub – City Hubs: in heel Nederland emissievrij de stad in?
  • Christiaan van Luik, senior adviseur Buck Consultants International – Van stappenplan tot implementatie

Tijdsduur: 9:00-10:30 inclusief Q&A
Deelname is gratis.

Geïnteresseerd in dit webinar? Meld je dan aan via claudia.sieben@bciglobal.com onde vermelding van ‘webinar 18 November’.

Doelgroep

De doelgroep voor dit webinar zijn beleidsmedewerkers economie, ruimtelijke ordening, verkeer & vervoer en milieu bij gemeenten, provincies regionale samenwerkingsverbanden en Rijksoverheid. Daarnaast neemt ook het bedrijfsleven deel aan het webinar (logistieke dienstverleners, logistieke vastgoedpartijen en initiatiefnemers van stedelijke distributie hubs).

Buck Consultants International zal het  verzoek om deel te nemen matchen met de beoogde doelgroepen voor dit webinar. In een bevestigingsemail ontvangt u meer informatie over de technische details van het webinar.

No Comments Yet

Leave a Reply

Walther Ploos van Amstel  

Passie in logistiek & supply chain management

FOLLOW