Samenwerking stadshubs in Netwerk Groene Stadshubs

City Hub, Groene Rijders, Lessgo en Tour de Ville verbinden zich middels de groene alliantie “Netwerk Groene Stadhubs”. Netwerk Groene Stadhubs (NGS) is een samenwerkingsverband van onafhankelijke stadhubs met emissievrij transport. Zij richten zich op het verduurzamen van het stadsmilieu.

Samen bieden ze een landelijk netwerk dat onder gelijke voorwaarden met een transparante tarievenstructuur, vanuit eenzelfde visie en met een overkoepelend ICT-systeem (inter)nationale en lokale klanten een duurzame en efficiënte oplossing biedt voor hun last-, city- en first-mile.

Ieder sterk in eigen stad, samen sterk in Nederland

Goede logistiek valt of staat bij kennis van het gebied waarin de dienstverlener werkt, samenwerking met lokale ondernemers, overheid en onderwijs en een zo hoog mogelijke dichtheid van bezorgingen.

De partners van NGS zijn sterk in hun eigen stad en profiteren door de samenwerking van elkaars kennis op het gebied van inkoop, sales en marketing. Hierdoor willen zij een interessante propositie bieden voor zowel lokale als landelijke klanten; onder dezelfde voorwaarden en met hetzelfde ICT-systeem.

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Walther Ploos van Amstel  

Passie in logistiek & supply chain management

FOLLOW