Sendcloud koppelt webwinkels aan Quicargo

Quicargo staat als transport marktplaats bekend om de verzending van pallets, maar sinds kort kun je er ook terecht voor het versturen van oversized pakketten. Of je nu wilt verzenden naar een woonadres of een bedrijf, Quicargo staat nu ook voor webwinkels klaar via Sendcloud.

Doordat Quicargo gespecialiseerd is in pallets is het een interessante partner wanneer je veel zware pakketten, grote artikelen of flinke hoeveelheden verzendt. Voor de zogenaamde ‘ugly’s’ draait Quicargo hun hand namelijk niet om. Wanneer je pallets verzendt met Quicargo worden deze direct door de verlader op jouw bezorgadres afgeleverd.

De helft van de Europese online shoppers bestelt wel eens over de grens, bleek onlangs uit de E-commerce Delivery Compass. Crossborder verzenden biedt dus een enorme kans om als webwinkel te groeien. Bij Quicargo kunnen webwinkels profiteren van een sterk transportnetwerk in Europa. Quicargo is actief in meer dan 25 Europese landen, van Polen tot Griekenland. Quicargo wordt het meest gebruikt in Nederland, België en Duitsland en is dus zeker een interessante partner wanneer je wilt uitbreiden naar onze buurlanden.

Quicargo benut de lege ruimte van vrachtwagens die toch al rijden. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar drukt ook de transportkosten. Daardoor kan Quicargo scherpe prijzen bieden. Door gebruik te maken van bestaande routes beperk je de CO2-uitstoot aanzienlijk.


 

No Comments Yet

Leave a Reply

Walther Ploos van Amstel  

Passie in logistiek & supply chain management

FOLLOW