Studenten kunnen met studentenkorting naar ‘The future of charging’

De toekomst is elektrisch! Kom op 14 oktober naar het symposium Future of Charging 2021 in Rotterdam en laat je inspireren door onze interessante line-up aan sprekers.

In het klimaatakkoord is een stevige ambitie neergelegd: in 2030 moeten alle nieuw opgeleverde voertuigen emissieloos opgeleverd worden. Om deze doelstellingen te behalen stappen we grotendeels over op elektrisch vervoer.

Op het symposium Future of Charging 2021, georganiseerd door het Nationaal Kennisplatform Laadinfractrustuur (NKL) in samenwerking met de gemeente Rotterdam, gaan beleidsmakers, bedrijven en onderzoekers met elkaar in gesprek over de thema’s

  1. Opladen & Gedrag
  2. Opladen & Beleid
  3. Opladen & Technologie
  4. Opladen & Impact.

De normale prijs voor een kaartje is 300 euro, maar voor studenten is een aantal tickets gereserveerd tegen een sterk gereduceerd tarief. Voor 25 euro kun jij erbij zijn! Kom je ook? Meld je aan op www.foc2021.com – vink aan dat je student bent – betaal en ontvang je ticket voor deze dag.

Houdt de website in de gaten voor het definitieve programma en sprekers en bekijk hier alvast de teaser voor dit symposium.

No Comments Yet

Leave a Reply

Walther Ploos van Amstel  

Passie in logistiek & supply chain management

FOLLOW