Raad van Advies De Winter Logistics

De Winter Logistics en Van Es Logistics hebben in maart 2013 een Raad van Advies benoemd. Jacques Teelen, Walter Ploos van Amstel, Bill Steenks en Ton de Winter nemen zitting in het nieuw ingestelde adviesorgaan.
Reden om een Raad van Advies in het leven te roepen is volgens directeur Marianne de Winter het snel veranderende landschap in de transport- en logistieke sector. “Er spelen veel ontwikkelingen tegelijk, de concurrentie is moordend. Om de focus goed te blijven richten is de Raad van Advies in het leven geroepen. De raad gaat ons adviseren op strategisch en ondernemend vlak. Hun expertise op uiteenlopende gebieden kan voor ons van toegevoegde waarde zijn.”
Sinds 1 augustus 2011 hebben Eric de Winter en zijn zus Marianne de leiding in handen van het familiebedrijf De Winter Logistics. Daartoe behoort inmiddels ook Van Es Logistics. “Tot nu toe loopt die samenwerking tussen ons naar tevredenheid”, verklaart Eric de Winter. “Zowel De Winter Logistics als Van Es Logistics is continu bezig met een verdere professionaliseringsslag. We werken er hard aan om de beste te zijn in de sierteeltlogistiek en om vooruit te blijven lopen.”
De vier leden van de raad van advies hebben hun expertise opgedaan op uiteenlopend gebied. Jacques Teelen was tot 2008 algemeen directeur van FloraHolland en vervult momenteel enkele commissariaten. Walter Ploos van Amstel heeft een loopbaan als organisatieadviseur achter de rug bij onder meer Cap Gemini en KPMG op het gebied van logistiek, supply chain management en internationale distributie. Momenteel is hij onder meer associate professor of Logistics bij de VU Universiteit in Amsterdam. Voormalig rozenkweker Bill Steenks is directeur-eigenaar van The Rose Innovator en Steenks Special Roses. Daarnaast is hij jarenlang bestuurder geweest bij het Productschap Tuinbouw en LTO/LTTB. Ton de Winter heeft in 1992 het bedrijf De Winter Logistics opgericht en gebracht waar het nu staat. Nadat hij het stokje in 2011 heeft overgedragen aan Marianne is hij nog steeds aandeelhouder. De leden zien uit naar de betrokkenheid bij De Winter en Van Es Logistics.

No Comments Yet

Leave a Reply

Walther Ploos van Amstel  

Passie in logistiek & supply chain management

FOLLOW