Slimstock biedt opleiding ‘Op Tijd Leveren’

De praktijkopleiding ‘Op Tijd Leveren‘ helpt bij het bereiken van een hogere servicegraad, minder kosten en lagere voorraden; snel en resultaatgericht. Niet elk bedrijf slaagt hierin. Ze hebben of een lage servicegraad of ze maken extreem veel kosten om de klant tevreden te stellen; on time-in full-no error. Hoe pak je die problemen nu echt aan? Hoe bereik je de perfecte orders? En hoe hou je de kosten en de voorraden in de greep? Op tijd leveren vraagt om klantgerichtheid, een goede organisatie, doordachte voorraadpunten en distributiecentra, samenwerking met klanten, inzicht in de kosten, moderne ICT en, niet in de laatste plaats, slimme medewerkers. Een aanpak op alle fronten dus.

Docent
De opleiding wordt gecoördineerd door Dr. Walther Ploos van Amstel. Walther is verbonden aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en Slimstock Professionals. De afgelopen 25 jaar heeft hij, nationaal en internationaal, veel managers begeleid bij het verbeteren van hun logistieke prestaties in samenwerking met klanten, leveranciers en logistiek dienstverleners.

Walther werkt op basis van veel praktijkvoorbeelden en zal de deelnemers individueel begeleiden bij het uitvoeren van de analyses in de eigen bedrijfssituatie.

Doelgroep
Managers in handelsbedrijven, productiebedrijven, dienstverleners, zorgverleners en facilitaire afdelingen.

Duur
De opleiding bestaat uit een drie-daags hoorcollege en aansluitend twee keer een dag met een bedrijfsbezoek en bespreking eigen situatie.

De praktijkcursus wordt afgesloten met een uitwerking van een case over de eigen bedrijfssituatie onder begeleiding van de docent-coach. Deze case dient met een voldoende te worden afgerond om het Slimstock Academy certificaat te verkrijgen.

Locatie
Kasteel Vanenburg in Putten

Prijs
De kosten voor deelname aan de opleiding bedragen €3.000,- per persoon. Voor Slimstock klanten bedragen de kosten €2.250,- exclusief literatuur, overnachting en verblijfskosten.

Data en tijd
7 tot en met 9 maart, 30 maart en 10 mei

Voor meer informatie en aanmelding, klik hier.

No Comments Yet

Leave a Reply

Walther Ploos van Amstel  

Passie in logistiek & supply chain management

FOLLOW