26 mei: Logistiek Platform Nederland

Op donderdag 26 mei ontmoet het topmanagement uit de Logistieke en Supply Chain wereld elkaar weer op het ‘Logistiek Platform Nederland’. Op het Logistiek Platform Nederland zullen diverse trends de revue passeren: innovatie, samenwerken en duurzaamheid zijn geen keuze meer, maar noodzakelijk bij verdere serviceverbetering, efficiëntieverhoging en kostenverlaging. Sprekers zijn onder andere: Frank Verhoeven van Vos Logistics; Frans van den Boomen van Mars Nederland, Hans Willem Cortenraard van Centraal Boekhuis en Walther Ploos van Amstel, organisatieadviseur en expert op het gebied van logistiek, supply chain management en internationale distributie.

Het nieuwe plannen
Ook ORTEC is aanwezig: Prof. Goos Kant van ORTEC vertelt meer over visie van ‘Het Nieuwe Plannen’, terwijl Mark van der Drift, manager Planning & Inrichting Ahold Europe, Ahold’s visie toelicht op ‘Het Nieuwe Plannen’ in de praktijk.

Plannen volgens de principes van ‘Het Nieuwe Plannen’ kan leiden tot aanzienlijke kostenbesparing en serviceverbetering tijdens het planproces en in de executie. ORTEC introduceerde ‘Het Nieuwe Plannen’ in 2010. Het concept houdt in dat het planproces door de nieuwste real-time technologie op een veel meer geavanceerde wijze kan worden vormgegeven. Meer transparantie leidt tot een beter logistiek proces en betere informatievoorziening.

Prof Dr. Goos Kant, partner bij ORTEC vertelt waarom juist Ahold voor het voetlicht komt: “Albert.nl is bij uitstek een bedrijf waar plannen een zeer complex proces is. Mark van der Drift, Manager Planning & Inrichting Ahold Transport Europa weet bovendien goed inzichtelijk te maken hoe Ahold ‘Het Nieuwe Plannen’ heeft geïmplementeerd.”

Aanmelden
Het programma begint om 12.30 uur met een overheerlijke lunch en wordt afgesloten om 17.00 uur met een netwerkborrel. Voor meer informatie en aanmelden, ga naar de website van Management Producties:
http://www.managementproducties.com/logistiek/templates/log/global/index.php?cmode=8&sqlmode=5&fid=&pid=27

No Comments Yet

Leave a Reply

Walther Ploos van Amstel  

Passie in logistiek & supply chain management

FOLLOW