Local Heroes lanceert nieuwe weekend-bezorgdienst voor heel Amsterdam

Local Heroes lanceert een nieuwe weekend-bezorgdienst, waarbij inwoners van Amsterdam lokale producten van ondernemers, verspreid over de stad, kunnen bestellen. Vers brood van de bakker in Zuid, biologische kaas van het kaaswinkeltje in het centrum of de bekende humus van de Ten Katemarkt in West? Meer dan 75 verschillende ondernemers bieden hun producten aan in de app. Klanten kunnen makkelijk en eenvoudig vanaf de bank bestellen en op een duurzame manier thuis laten bezorgen.

Wat doet Local Heroes?

Met de Local Heroes app is het mogelijk om online verse en ambachtelijke producten te bestellen bij je favoriete slager, bakker of groenteboer. De app was tot voor kort alleen beschikbaar in Oud West, maar vanaf vandaag kan iedereen in Amsterdam (Zuid, West, Centrum en Oost) bij alle lokale ondernemers in de Local Heroes app bestellen. Zo kan een klant die woont in Zuid, nu ook producten bestellen van een ondernemer uit West en Oost en andersom. Noord volgt binnen afzienbare tijd. De producten worden op vrijdag en zaterdag – op een duurzame manier – thuisbezorgd op een tijdstip dat de klant zelf kan kiezen. Hiermee speelt Local Heroes in op de trend en de vraag om meer lokaal te kopen, maar wel op een eenvoudige, snelle en duurzame manier.

Tevreden klanten

Maarten Coumans, initiatiefnemer van Local Heroes, legt uit: “Onze klanten zijn erg blij met Local Heroes. We krijgen een gemiddeld cijfer van een 9 uit 10. Wel kregen we vaak de vraag of het ook mogelijk was om producten te bestellen bij ondernemers uit andere buurten. Juist bij deze winkeliers koop je minder snel, omdat je er vanwege de afstand minder vaak komt. Om aan deze vraag te voldoen, hebben we de app beschikbaar gemaakt voor iedereen en voor alle ondernemers in Amsterdam. Het aanbod wordt hiermee veel groter en breder dan voorheen. Vanaf de bank online bestellen en op een duurzamemanier thuis laten bezorgen op het tijdstip dat de klant uit komt. Eenvoudiger dan dit wordt het niet”.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Walther Ploos van Amstel  

Passie in logistiek & supply chain management

FOLLOW