Nieuwe webinars van TIAS Nimbas…

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van supply chain management? Professor Freek Aertsen van TiasNimbas Business School praat tijdens livesteam webinars maandelijks met experts uit het vakgebied. Het eerste webinar is op 29 januari 2013 om 12:00 uur. Deelname aan de webinars is gratis en voor iedereen toegankelijk.

De experts die aan het woord komen zijn academici, mensen uit het bedrijfsleven of alumni van TiasNimbas. Deze experts praten u binnen een uur bij over uiteenlopende actuele onderwerpen. Ook is er gelegenheid vragen te stellen. De webinars vinden elke eerste donderdag van de maand plaats om 12:00 uur. Daarna zijn de videos terug te bekijken op rethinking-supplychains.com.

Thema’s

Tijdens het eerste webinar zal Walther Ploos van Amstel ingaan op het thema ‘Hoe houden we Europa in beweging?’.

In februari vertelt general manager international sales van Philips Consumer Luminaires Sjouke de Vries hoe supplychains kunnen worden ingezet als strategisch wapen in markten in Afrika en het Midden-Oosten.

De onderwerpen die in de webinars worden besproken komen ook aan bod in de Master of Supply Chain Excellence van TiasNimbas. Ook verzorgt de business school enkele master classes op het gebied van logistiek in samenwerking met Dinalog.

Ga op 29 januari naar de volgende site en volg het eerste webinar:

http://newlearningcontent.tiasnimbas.edu/Mediasite/Play/0466d476f82142a3a0bf06c91f05e06f1d

No Comments Yet

Leave a Reply

Walther Ploos van Amstel  

Passie in logistiek & supply chain management

FOLLOW