Thuiswinkel Awards 2013

Webwinkels kunnen zich nog tot 25 januari inschrijven door deelname aan de 12 editie van de ThuiswinkelAwards. De webwinkels worden beoordeeld op basis van de GfK ShopExperience. GfK heeft in samenwerking met experts een benchmark van de ‘best in class’ opgesteld vanuit het perspectief van de kopende consument. 

Erkenning en waardering van de consument is geweldig, want dat is de beste promotie. Daarom is deelnemen aan de Thuiswinkel Awards voor heel veel e-commerce bedrijven vanzelfsprekend. De waardering van experts voor het vakmanschap dat bedrijven laten zien is minstens zo belangrijk. Waar staat de webwinkel vandaag tegenover nationale en internationale collega’s?

Benchmark: u wilt toch weten waar u staat?

In totaal worden meer dan 180 aspecten van uw webwinkel beoordeeld. U kunt daarbij denken aan de integratie van uw webwinkel met sociale media activiteiten, de wijze waarop uw producten worden getoond, betalingsopties, keuzes in het leverproces tot en met de wijze waarop u uw retourproces heeft georganiseerd: Online Marketing Award – Product Experience Award – Easy Buying Award – Dynamic Delivery Award – Customer Centricity Award.

Overige prijzen

In 2013 worden naast de nieuwe vakprijzen de vertrouwde vakprijzen uitgereikt. Bent u succesvol in het buitenland? Ding dan mee naar de Cross Border E-commerce Award. Minder dan twee jaar geleden gestart met een webwinkel met een uniek concept? Maak dan kans op de titel Beste Startende Webwinkel van Nederland. De Beste Mobiele Webwinkel van Nederland Award wordt uitgereikt aan de webwinkel met de beste mobiele website/app.

Weten waar u staat?

Onafhankelijke mysteryshoppers van GfK bezoeken uw website en beoordelen uw webwinkel op de benchmarks  behorende tot de vakprijs waarvoor u zich heeft ingeschreven. U ontvangt uw scores plus een beschrijving van de stand van zaken in Nederland zodat u ziet waarop u zich onderscheidt. De bijdrage voor deelname aan een deelvakprijs in 1 categorie bedraagt slechts € 250 (excl. btw). U ontvangt hiervoor uw score op ten opzichte van de benchmark, plus een aantal inspirerende voorbeelden. Wie wil dat niet?

De uitreiking van de Awards is op donderdag 28 maart 2013 in Huis Ter Duin.

De Stichting Nationale Thuiswinkel Awards is een initiatief van Thuiswinkel.org, de belangenvereniging van webwinkels in Nederland.

Aanmelden kan eenvoudig via de site van ThuisWinkelAwards.

No Comments Yet

Leave a Reply

Walther Ploos van Amstel  

Passie in logistiek & supply chain management

FOLLOW