13 juni: Nationale Voorraaddag over duurzaamheid in de supply chain

De leukste dag van het jaar voor voorraadhoudend Nederland vindt bijna plaats! Kasteel de Vanenburg in Putten staat op donderdag 13 juni weer volledig in het teken van de Nationale Voorraaddag van het IMCC. Als jij serieus werk van voorraad wil maken, mag je deze dag met vakgenoten niet missen!

Actueel: duurzaamheid in de supply chain

Duurzaamheid in de supply chain is van groot belang voor bedrijven die hun milieu-impact willen verminderen en tegelijkertijd efficiëntie willen bevorderen. Jouw voorraad op een duurzame manier beheren is dus niet alleen voor het milieu essentieel, ook jouw bedrijfsresultaat profiteert hier van. Onder leiding van dagvoorzitter Rens de Jong wordt een interactief programma doorlopen, waarbij duurzaamheid in de supply chain vanuit meerdere hoeken wordt belicht. Profiteer van diverse praktijkverhalen van onder andere Shimano.

Stel je eigen programma samen

Na het ochtendprogramma kan jij in de middag jouw eigen subsessie kiezen. Verschillende partners organiseren tijdens de middag een inspirerende sessie. Kies bij het aanmelden welke sessies jouw voorkeur hebben en stel zo jouw eigen middag samen.

Bedrijven voor bedrijven: De Nationale Voorraaddag is een jaarlijks evenement dat het IMCC organiseert in samenwerking met verschillende partners. Tijdens deze unieke dag komen professionals van voorraadhoudende bedrijven samen om te discussiëren en om van elkaar te leren. Jij mag dus zeker niet ontbreken. Er is een maximum aantal beschikbare plekken, dus meld je snel aan!

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Walther Ploos van Amstel  

Passie in logistiek & supply chain management

FOLLOW