Vervoerlogistieke Werkdagen 2021 op 18 en 19 november

De 27ste VLW vindt plaats op donderdag 18 en vrijdag 19 november in het Vlaamse Mechelen. Net als in voorgaande jaren bieden de VLW weer alle ruimte om inhoudelijk de diepte in te gaan van relevante en recente ontwikkelingen in de logistiek, en dat in een informele setting, met alle ruimte voor een goed gesprek en prettige ontmoetingen.

Het afgelopen jaar hielden was de VLW vanwege corona op basis van een serie rondetafelgesprekken van achter het beeldscherm. Dit jaar gaat de VLW weer vertrouwd live. Dat biedt meer mogelijkheden voor inhoudelijk debat èn een informele sfeer. Onderzoekers die hun ervaringen, resultaten, ideeën willen delen, voorleggen aan anderen, en iedereen die geïnteresseerd is in logistiek onderzoek is van harte welkom. Onderzoekers van universiteiten, hogescholen, onderzoeksbureaus, in onderzoek en innovatie geïnteresseerde deelnemers vanuit overheden, bedrijven en instellingen, allen zijn van harte welkom.

Tijdens de VLW krijgen de deelnemers van elkaar actuele resultaten uit het onderzoeksveld te horen, en wordt er naar aanleiding daarvan gediscussieerd over de mogelijkheden, behoeften en knelpunten in logistiek.

Deelnemen aan de Vervoerslogistieke Werkdagen vraagt om een actieve bijdrage van de deelnemers. In parallelsessies en rondetafelgesprekken krijgen de deelnemers van elkaar de actuele resultaten uit het hele onderzoeksveld te horen, en kunnen volop in discussie gaan. Alle deelnemers brengen papers of discussiestellingen in, en bediscussiëren bevlogen, maar met respect voor elkaar, de mogelijkheden, behoeften en knelpunten van goederenoverslag, -vervoer en -distributie. Naast een conference dinner is een bedrijfsbezoek opgenomen in het programma.

No Comments Yet

Leave a Reply

Walther Ploos van Amstel  

Passie in logistiek & supply chain management

FOLLOW