Vervoerslogistieke Werkdagen 2021: 18 en 19 november

De komende editie van de Vervoerslogistieke Werkdagen (VLW) vindt plaats op donderdag 18 en vrijdag 19 november in het Vlaamse Mechelen. Alles wijst erop dat de VLW dit najaar weer fysiek kunnen plaats vinden.

Net als in voorgaande jaren bieden de VLW weer alle ruimte om inhoudelijk de diepte in te gaan van relevante en recente ontwikkelingen in de logistiek, en dat in een informele setting, met alle ruimte voor een goed gesprek en prettige ontmoetingen.

Onderzoekers die hun ervaringen, resultaten, ideeën willen delen, voorleggen aan anderen, en iedereen die geïnteresseerd is in logistiek onderzoek is van harte welkom.

De deelnemers moeten een paper indienen of een reactie op een ingediend paper een discussiepaper van enkele A4’s in te dienen. Een korte beschrijving van de vereisten aan een paper zijn te vinden op de site www.vervoerslogistiekewerkdagen.com. Daar kunt u zich ook inschrijven.

Op de VLW krijgen de deelnemers van elkaar actuele resultaten uit het onderzoeksveld te horen, en wordt er naar aanleiding daarvan gediscussieerd over de mogelijkheden, behoeften en knelpunten in logistiek. Deelnemen aan de Vervoerslogistieke Werkdagen vraagt om een actieve bijdrage van de deelnemers.

In parallelsessies en rondetafelgesprekken krijgen de deelnemers van elkaar de actuele resultaten uit het hele onderzoeksveld te horen, en kunnen volop in discussie gaan. Alle deelnemers brengen papers of discussiestellingen in, en bediscussiëren bevlogen, maar met respect voor elkaar, de mogelijkheden, behoeften en knelpunten van goederenoverslag, -vervoer en -distributie. Naast een conference dinner is een bedrijfsbezoek opgenomen in het programma.

U kunt zich nu registeren als deelnemer op de website.

De deadline voor het indienen van papers is 30 september 2021. Discussiebijdragen dienen ingediend te worden vóór 18 oktober 2021.

No Comments Yet

Leave a Reply

Walther Ploos van Amstel  

Passie in logistiek & supply chain management

FOLLOW