WAT MOETEN MANAGERS OVER LOGISTIEK WETEN?

ManagementSite is het centrum van een netwerk van sites. Bijna 100 relevante onderwerpen. Je vindt hier een selectie van artikelen. Met de ervaringen van collega-professionals in de discussie ruimtes bij de artikelen. Bijna 100 relevante onderwerpen en door de redactie voorzien van een selectie van artikelen. Met de ervaringen van collega-professionals in de discussie ruimtes bij de artikelen.

ManagementSite is het centrum van een netwerk van sites. Er zijn 62.200 abonnees, die twee maal per week een nieuwsbrief ontvangen. Lidmaatschap is gratis.

Willem Mastenbroek, hoofdredacteur ManagementSite en mede-oprichter van het netwerk: “De sites zijn gericht op actuele ontwikkelingen op het terrein van management en organisatie. Doelstelling is met interessante content en een levendige interactie professionals en managers te informeren: interactief, grensverkennend, kritisch en altijd op zoek naar wat wél werkt”.

De artikelen in ManagementSite zijn praktisch én met diepgang. Ze worden geredigeerd door een team van ervaren redacteuren. De partnersites zijn actueler en persoonlijker. Artikelen zijn korter, de interactie is lichtvoetiger. Elke site kent een eigen toonzetting, sfeer en interessegebied.

Dit netwerk van sites is het enige netwerk in Nederland dat wekelijks door tienduizenden professionals wordt bezocht en waar duizenden managers en professionals actief zijn door artikelen en columns te plaatsen of door te reageren in de discussieruimtes bij de bijdragen.

No Comments Yet

Leave a Reply

Walther Ploos van Amstel  

Passie in logistiek & supply chain management

FOLLOW