Associate degree: de snelweg naar logistiek op HBO-niveau

Het werken in de logistiek verandert in hoog tempo. Wat betekenen digitalisering, de anderhalvemetermaatschappij, zero emissie en robotisering voor bedrijven? Uitdagende vragen voor logistieke professionals; zeker voor de ervaren professionals. Niet iedereen heeft de vaardigheden in de opleiding gehad om deze vragen te beantwoorden.

Wil je in korte tijd alle kennis en competenties opdoen om succesvol te kunnen opereren in een middenkaderfunctie als teamleider, warehousemanager of planner? Met de Associate Degree (AD) Logistics management doe je een brede logistieke basis op en volg je diverse managementvakken. Verschillende opleidingen bieden de AD-opleiding inmiddels aan. Bijvoorbeeld bij LOI Opleidingen.

Het succes van ondernemingen wordt steeds meer bepaald door de wijze waarop zij waarde creëren voor de afnemer. Naast de aard en inrichting van het aanbod aan klanten wordt waardecreatie bepaald door de mate waarin bedrijven in staat zijn hun processen, en steeds vaker de processen in de gehele supply chain, goed te bedenken, te organiseren en te beheersen. De logistieke sector zit dan ook te springen om professionals die over de ‘eigen’ grenzen van de organisatie heen kunnen kijken en goede tactische en operationele planning- en beleidsbeslissingen kunnen nemen.Een Associate degree maakt je breder inzetbaar en vergroot je kansen aanzienlijk

Lees meer over de mogelijkheden van een AD-opleiding hier.

No Comments Yet

Leave a Reply

Walther Ploos van Amstel  

Passie in logistiek & supply chain management

FOLLOW