Is de zelfscankassa nu echt wel zo handig?

Vanochtend was het weer raak bij de Albert Heijn. De meeste zelfscankassa’s waren dicht. Volgens de dame die toezicht hield, omdat ze dan minder personeel voor de controles nodig hebben. Snap ik wel…

Wat ik niet snap is dat ik na eindelijk alles te hebben gescand en in mijn tas te hebben gestopt ik niet kon afrekenen. Er moest eerst een controleur komen. Die deed een volledige controle, tas uitpakken, medewerker moest alles nog een keer scannen en daarna mocht ik mijn tas weer aanpakken. Dat gebeurt me steeds vaker. Volgens de winkelmedewerker omdat klanten steeds meer jatten.

De twee andere klanten bij de zelfscankassa’s liepen ook vast. Bij de ene klopte de bonusprijs in de kassa niet met de poster in de winkel. De andere klant had een product dat over de datum was. Volgens mij moet de vakkenvuller daarop letten.

Toen ik de medewerker daarover wat zei was de boodschap: “dat moet u maar bij de kassa aansluiten, dan gaat het zeker sneller.” Overigens is er nog maar een kassa open in mijn Albert Heijn.

Is de zelfscankassa nu echt wel zo handig? Het is niet goed voor mijn bloeddruk. Ik heb het opgegeven. Zorg nu eerst maar eens dat het werkt. Gelukkig is er om de hoek een Jumbo waar ze de vertrouwde klant nog wel als klant behandelen.

Walther Ploos van Amstel.

No Comments Yet

Leave a Reply

Walther Ploos van Amstel  

Passie in logistiek & supply chain management

FOLLOW