Kijk TLN-webinar ‘Zero-emissiezones’ terug

Op vrijdag 8 september vond het TLN-webinar ‘Zero-emissiezones: wat heb je nodig voor jouw e-vloot’ plaats. Het webinar ging over zero-emissiezones, netcapaciteit, de TLN-training ’transitie naar zero-emissie transport’ en de keuzes van waar elke ondernemer voor staat.

Tijdens het webinar kwamen uiteenlopende vragen over zero-emissietransport aan bod. Denk aan: hoeveel zero-emissiezones zijn er, komen er nog zero-emissiezones bij, hoe zit het precies met de overgangstermijn en wat zijn de mogelijkheden voor ontheffing? Maar ook over de overgang naar zero-emissie transport. Hoe kom je erachter hoeveel stroom jouw bedrijf nodig heeft? En met welke spelers in het elektriciteitsnetwerk krijg je te maken en wat zijn hun rollen?

Wessel Deelstra ging hierover in gesprek met tafelgasten:

  • Anne-Marie Nelck – Clustermanager distributie en expert stadslogistiek bij TLN
  • Eric Beers – HCNP en trainer bij de TLN-training ‘Transitie naar zero-emissie transport’
  • Paul Broos – specialist elektrisch vervoer bij ElaadNL
  • Frank van Hees – Fleet manager ID Logistics

Daarnaast ontvang je als kijker praktische informatie en instrumenten waar je mee aan de slag kunt. Ook informeert TLN je over de praktijkgerichte TLN-training ‘Transitie naar zero-emissie transport’ waar je op basis van de eigen bedrijfssituatie concrete stappen zet gericht op het elektrisch rijden.

No Comments Yet

Leave a Reply

Walther Ploos van Amstel  

Passie in logistiek & supply chain management

FOLLOW