Vervoerslogistieke werkdagen 2010

Als je in de logistiek werkt, kijk je toch met gepaste belangstelling,naar al die vrachtwagens in de dagelijkse files. Is het misschien zelfs onze eigen schuld? We willen steeds minder betalen voor onze producten en eisen ruime keuze bij de Jumbo of de Mediamarkt. Daarvoor hebben we mooie logistieke concepten bedacht. Maar staan we wel stil bij alle consequenties?

Met transport lijkt alles stil te staan… Klagen over files mag best.

Maar de vraag is of logistiek managers toch niet eerst eens de hand in eigen boezem moeten steken. We sluiten nog te vaak achteraan aan in de file die we een beetje zelf hebt veroorzaakt. Dat moet toch veel slimmer kunnen. Innovatieve, geavanceerde logistieke concepten en planningstools worden maar mondjesmaat geaccepteerd. Met boerenverstand alleen komen we er echter niet meer. Er is werk aan de winkel; innoveren! Laat je daarom eens inspireren door de wereld van ‘science’.

Op donderdag 18 en vrijdag 19 november 2010 vinden voor de zestiende maal de Vervoerslogistieke werkdagen plaats. Dit is de ontmoetingsplek voor bedrijven, overheid, wetenschap en onderzoekers. Innovatieve thema’s dit jaar zijn onder meer: ontwikkelingen in wereldwijde duurzame goederenstromen, parkmanagement, risicomanagement en logistiek, trends in binnenvaart, railvervoer en containervervoer en dynamisch plannen van vervoersstromen. Die werkdagen zijn dus de ultieme denkplek voor logistieke professionals!

Logistiek moet slimmer worden Niet straks, maar vandaag. Wat is uw excuus over vijf jaar? Als we niets doen, staan we straks met al dat transport volledig stil.

No Comments Yet

Leave a Reply

Walther Ploos van Amstel  

Passie in logistiek & supply chain management

FOLLOW