Van Dorp kiest voor slimme installatielogistiek

City Solutions, kortweg CISO, is een uniek concept binnen de installatiebranche. CISO is een jonge, innovatieve en dynamische dienst. Jonge werknemers binnen de Van Dorp organisatie, pakten de handschoen op en kwamen met verfrissende ideeën.

CISO zou volgens de medewerkers meer moeten betekenen voor de maatschappij en zo min mogelijk milieubelastend zijn. Van Dorp is in Rotterdam bezig om nieuwe manieren van mobiliteit uit te testen en hun bedrijfsuitvoering aan te passen naar de ontwikkelingen en trends binnen de stedelijke gebieden.

De installateurs in Rotterdam komen met openbaar vervoer, per voet of op de fiets naar kantoor. Een kantoor middenin de stad. Tussen de klanten. Zo garanderen zij dat zij snel en efficiënt worden geholpen. De partnershipgedachte is van groot belang. Bij grote klussen levert van Dorp materialen direct op locatie af, voordat zij aan de slag gaan. Van Dorp garandeert optimale kwaliteit, efficiency, kostenbesparingen en een ongeëvenaarde groene footprint binnen de installatiebranche.

Bron: Van Dorp

No Comments Yet

Leave a Reply

Walther Ploos van Amstel  

Passie in logistiek & supply chain management

FOLLOW