Albert Heijn gaat ‘Maaltijd Thuis’ bezorgen

Binnenkort verschijnen de eerste bezorgbusjes in het straatbeeld met de tekst ‘Maaltijd Thuis. Met aandacht bereid, met liefde gebracht.’ Maaltijd Thuis is een nieuwe maaltijdservice van Albert Heijn voor klanten die hulp kunnen gebruiken bij het op tafel zetten van een verse en gezonde maaltijd of gewoon op zoek zijn naar gemak.

Met Maaltijd Thuis kunnen klanten versbereide maaltijden bestellen waarbij aandacht voor persoonlijke eetwensen en persoonlijk contact centraal staan. Hiermee zet Albert Heijn een nieuwe stap in de groeiende markt van foodservice en thuisbezorging.

Met Maaltijd Thuis kunnen klanten wekelijks verse maaltijden bestellen die op een vaste dag en door een vaste bezorger thuisbezorgd worden. De maaltijden hoeven alleen nog even opgewarmd te worden. Maaltijd Thuis biedt maaltijden met aandacht voor persoonlijke eet- en dieetwensen zoals zoutarm, glutenvrij en vegetarisch. Het eten wordt zelfs kleiner gesneden als dat nodig is. Klanten kunnen zo hun maaltijd helemaal afstemmen op hun wensen en behoeften.

Marit van Egmond, CEO Albert Heijn: “We willen allemaal graag lekker in ons vel zitten. Een goede, gevarieerde maaltijd is de basis om elke dag van het leven te genieten, voor jong en oud. Daarnaast weet ik hoe belangrijk een vertrouwd gezicht en een praatje aan de deur voor veel mensen is. Bij Maaltijd Thuis komt dit allemaal samen.”

De markt voor thuisbezorging van eten en drinken groeit sterk. Na de uitbreiding van boodschappenbezorging de afgelopen jaren in zowel Nederland als België en de snelle bezorging in Amsterdam, stapt Albert Heijn met Maaltijd Thuis nu ook in de landelijke bezorging van maaltijden.  De komende periode gaat Albert Heijn verder vormgeven aan de groei van Maaltijd Thuis, ook richting instellingen.

Hoe, en met welke partners, Albert Heijn de Maaltijd Thuis service gaat bieden is niet bekend gemaakt.

Bron: Albert Heijn

No Comments Yet

Leave a Reply

Walther Ploos van Amstel  

Passie in logistiek & supply chain management

FOLLOW