Vervoerslogistieke Werkdagen organiseren online ronde tafels

De 26ste editie van de VLW is aangepast aan de tijd waarin leven: ze gaan online door. De essentie van het tweedaags congres is om met elkaar de actuele stand van het logistiek onderzoek te bediscussiëren aan de hand van thema’s en papers. De rondetafelgesprekken, die al jarenlang een prominente plek in het VLW-programma hebben, lenen zich goed om in een online setting plaats te vinden.

Op donderdag 26 en vrijdag 27 november vinden de eerste Online Ronde Tafels plaats over bouwlogistiek, sharing in logistics, datagedreven zorglogistiek en corona en goederenvervoer.

Een podium voor jonge onderzoekers

We hebben als belangrijkste doel om het onderzoek naar logistieke vraagstukken te versterken. Op uitnodiging van de voorzitter van de Ronde Tafel dienen onderzoekers een paper in en bereiden een korte pitch voor als startpunt van de discussie.
De VLW willen met deze Online Ronde Tafel Editie nadrukkelijk, juist nu, jonge onderzoekers een podium bieden.

Estafette

Het voornemen is om, als dit format bevalt op gezette tijden deze rondetafelsessies te organiseren totdat we elkaar weer tijdens de VLW in zijn oorspronkelijke vorm, een tweedaags symposium, live kunnen ontmoeten.

Heb je ideeën of tips voor een Ronde Tafel? Laat het weten!

Doe mee

Vul het aanmeldformulier in. Deelname is gratis. Na inschrijving ontvang je meer informatie.

No Comments Yet

Leave a Reply

Walther Ploos van Amstel  

Passie in logistiek & supply chain management

FOLLOW