TSN Groen wint EZK Energy Award 2021

Logistiek dienstverlener TSN Groen en de gemeente Leiderdorp winnen de EZK Energy Award 2021. TSN Groen is binnen de logistieke branche koploper in verduurzaming en maatschappelijke betrokkenheid. Leiderdorp kreeg de award voor gemeenten.

TSN Groen: gedreven koploper

Juryvoorzitter Esther Pijs zegt over TSN Groen: ”De combinatie van duurzame energieoplossingen, sociale betrokkenheid en gedrevenheid gaf dit jaar de doorslag. TSN Groen is een koploper in verduurzaming én maatschappelijke betrokkenheid. Het bedrijf heeft een eigen zonnepark met 3.150 zonnepanelen, dat het eigen wagenpark van 60 elektrische voertuigen van stroom voorziet. Daarnaast bouwen ze dieselvoertuigen om naar elektrische auto’s. Maar ook stimuleren ze de groei van flora en fauna voor een betere leef- en werkomgeving. De medewerkers spelen hierbij een centrale rol. Het is een mooi voorbeeld van de 3P’s: People, Planet en Profit. Het enthousiasme werkt heel inspirerend.”

EZK Energy Award

Jaarlijks wordt de EZK Energy Award uitgereikt aan organisaties die zich positief onderscheiden in energiebesparing, duurzame opwekking van energie en/of hernieuwbare warmte.

Dit jaar reikte Esther Pijs, directeur Warmte en Ondergrond bij het ministerie van EZK, de award voor de tweede keer uit aan een gemeente. Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) stelt de prijs beschikbaar.

No Comments Yet

Leave a Reply

Walther Ploos van Amstel  

Passie in logistiek & supply chain management

FOLLOW